Το Barbas Project είναι το επιχειρηματικό μας σχέδιο για το κερκυραϊκό εστιατόριο που θα  στηρίζεται στην παράδοσή μας. Πρώτη ύλη κατ’ ευθείαν από τους παραγωγούς και τους ψαράδες, συνταγές αποκλειστικά από το τετράδιο της γιαγιάς Ευαγγελίας και εξυπηρέτηση του πελάτη στηριγμένη στην ομηρική φιλοξενία. Το εστιατόριο βασίζεται στην κληρονομιά του Γιάννη Μπάρμπα.

______________

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Γιάννη Μπάρμπα, για την πρώτη ύλη, το μαγείρεμα, το σερβίρισμα. Το όραμά μας είναι να διατηρηθεί η κερκυραϊκή παράδοση της ταβέρνας.

Ο πελάτης είναι “δικός μας άνθρωπος”, δεν είναι ξένος, του προσφέρουμε ότι καλύτερο έχουμε. Ο πελάτης μας είναι ο Οδυσσέας και θα του συμπεριφερθούμε αναλόγως. Σαν να ήταν βασιλιάς.

Αντιθέτως, το μαγαζί δεν είναι “δικό μας”, είναι τόπος κοινωνικής συνάθροισης, είναι το στέκι της γειτονιάς, ένας δημόσιος χώρος όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Το όραμά μας είναι το barbas project να εξελιχθεί σε ποιοτικό standard που να ακολουθείται και από άλλους. Να γίνει πρότυπο. Το όραμα μας εμπνέει για να συνεχίζουμε.